Number of the records: 1  

Strž

  1. Title informationStrž : román o pěti částech. Část III.-V. / Ivan Aleksandrovič Gončarov ; přeložil V. Mrštík ; překlad rediguje Pavel Papáček
    Personal name Gončarov, Ivan Aleksandrovič, 1812-1891 (Author)
    Další autoři Mrštík, Vilém, 1863-1912 (Translator)
    Papáček, Pavel, 1863-1930 (Redactor) (Translator)
    Šimsová, Růžena, 1899- (Inscriber)
    Corporation J. Otto (nakladatelství) (Publisher)
    Unie (tiskárna, Praha) (Printer)
    Další var.názvyRomán o pěti částech
    Spisy Ivana Aleksandroviče Gončarova
    PublicationV Praze : nákladem J. Otty, 1907
    ManufactureV Praze : tiskem »Unie«
    Scope472 stran ; 19 cm
    ISBN(Vázáno)
    Edition Ruská knihovna ; XLVI.
    Spisy Ivana Aleksandroviče Gončarova ; svazek 5.
    Ruská knihovna, (J. Otto) Spisy, Ivan Aleksandrovič Gončarov, (J. Otto)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalRussian
    Ser.statement/add.entry Gončarov, Ivan Aleksandrovič, 1812-1891. Spisy (J. Otto)
    Note Digitalizace převzata z NK
    Document kindmonografie
    Keywords ruská literatura * próza * román * ruský román * Gončarov I. A. * * český překlad Mrštík V. * r. 1907
    UDC821.161.1 * 82-31 * 82-3 * 821.161.1-31 * =030
    URLhttp://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:e48beea0-3199-11e3-a5bb-005056827e52
    Uživatelské pole PNPU sign. AHO (Archiv Hořejší) - vázaný výtisk bez obálky. - Vínově červená celoplátěná (pře)vazba se zlacenou ražbou viněty na přední desce, zlacený text na hřbetu. - Titulní list s edicemi. - Na rubu titulního listu uvedena tiskárna. - Bez tiráže.
    U sign. AHO (Archiv Hořejší) - dobová převazba, zažloutlé listy, na titulním listu (černě, perem): "R. Šimsová, 188" a kulaté razítko: "Knihkupectví Josef Springer 18. na Král. Vinohradech".
    Rozsah: 472 s.
    Rozměr: 18,5 cm.
    Originál Обрыв vyšel poprvé v roce 1869.
    Strž

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    AHO 02540297/2022Sbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.