Number of the records: 1  

Tento chléb přežvykovat, psacími písmeny

  1. Title informationTento chléb přežvykovat, psacími písmeny / Maurizio Medo, Ernesto Carrión, José Carlos Yrigoyen
    Personal name Medo, Maurizio, 1965- (Author)
    Další autoři Carrión, Ernesto, 1977- (Author)
    Yrigoyen, José Carlos, 1976- (Author)
    Zavadil, Petr, 1975- (Compiler) (Translator) (Author of afterword, colophon, etc.)
    Corporation Nakladatelství Fra (Publisher)
    VS tisk (tiskárna) (Printer)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Praze : Fra, 2012
    ManufacturePraha : Tiskárna VS
    Scope303 stran ; 18 cm
    ISBN978-80-87429-41-9 (brožováno)
    Edition Světová poezie
    Světová poezie (Fra)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalSpanish
    Note Zdobená obálka. - Upoutávka na knihu. - Titulní list. - Nakladatelské informace na rubu titulního listu. - Obsah. - Autobiografické poznámky za příspěvky. - Doslov. - Upoutávka na knihu na zadní straně obálky
    Ze španělských originálů vybral, přeložil a doslov napsal Petr Zavadil
    Poznámka o dalších původcíchFotografie na obálce Lerry Lake
    Document kindmonografie
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje částečnou bibliografii jednotlivých autorů
    Personal subjects Medo, Maurizio, 1965- * Carrión, Ernesto, 1977- * Yrigoyen, José Carlos, 1976-
    Keywords peruánská literatura * španělsky psaná literatura * překlad * poezie * současná poezie
    UDC821=134.2 * =030 * 82-1
    Uživatelské pole PNPU sign. C12a 5757 (brožovaný výtisk) barevnou fotografií zdobená obálka. - Upoutávka na knihu na s. 1. - Patitul. - Titulní list. - Nakladatelské informace na rubu titulního listu. - Obsah. - Autobiografické poznámky za příspěvky. - Doslov. - Bez tiráže. - Upoutávka na knihu na zadní straně obálky
    Rozsah: 303, [1] s.
    Rozměr: 18 cm
    Tento chléb přežvykovat, psacími písmeny

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    C12a 57572685/2016Fond

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.