Number of the records: 1  

Gargantua a Pantagruel

  1. Title informationGargantua a Pantagruel / François Rabelais ; [z francouzského originálu ... přeložila Jihočeská Theléma ; překlad revidoval a vysvětlivkami opatřil Karel Šafář ; redakce a doslov Josef Kopal ; ilustrace, grafická úprava, obálka a vazba Zdenek Seydl]
    Personal name Rabelais, François, asi 1494-1553 (Author)
    Main entry-corp. Jihočeská Theléma (Translator)
    Uniform title Gargantua et Pantagruel. Česky
    Další autoři Šafář, Karel, 1889-1970 (Editor) (Commentator)
    Kopal, Josef, 1883-1966 (Editor) (Author of afterword, colophon, etc.)
    Edition statement2. vyd. v Odeonu
    PublicationPraha : Odeon, 1968
    Manufacture(Svoboda)
    Scope495, [1] s. : [112] s. obr. a barev. obr. příl. ; 8°
    ISBN(váz.)
    Edition Nesmrtelní / Řídí Jiří Zapletal sv. 81
    Nesmrtelní, (Odeon)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalFrench
    Note Obálka zdobená barevnou ilustrací. - Na záložkách přehled knih edice Nesmrtelní. - Modrá plátěná vazba zdobneá zlaceným a černým tlačeným ornamentem a s černým textem. - Barevná, ilustrovaná přídeští a předsádky. - Nakladatelská značka, barevná drobná ilustrace a text na vakátě. - Patitul. - Rozložený titulní list zdobený barevnými ilustracemi. - Černobílé a barevné ilustrace. - Úvod. - Předmluva spisovatelova. - Doslov a poznámka J. Kopala. - Poznámky a vysvětlivky. - Obsah. - Přebal.
    Document kindmonografie
    Translation ofLes Oeuvres complètes de François Rabelais
    Keywords francouzská literatura * překlad
    UDC=030 * 821.133.1
    Uživatelské pole PNPOriginály vydané v nakladatelství Honoré & Edouard Champion, Paris 1912; 1913 ;1922 ;1931 a F. Roches, Paris 1929.
    V knize se sign. EJuliš0783 volně vložený pohled E. Julišovi s datací 13.8. 1981.
    Kniha se sign. EJuliš0783 - Knihovna E. Juliš.
    Call numberTrack No.LocationInfo
    EJulis 07832081/2014Sbírkavypůjčený (do 04.09.2024)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.