Number of the records: 1  

Die Pyrenäische Halbinsel

  1. Title informationDie Pyrenäische Halbinsel : in drei Abteilungen : mit 45 in den Text gedruckten Abbildungen / von Moritz Willkomm. III. Abteilung, Ost- und Südspanien. Die Balearen und Pithnusen
    Personal name Willkomm, Moritz, 1821-1895 (Author)
    Další autoři Freytag, Georg, 1853-1932 (Publisher)
    Corporation Tempsky, F. (nakladatelství, knihkupectví) (Publisher)
    Gressner & Schramm (Lipsko (Německo)) (Printer)
    PublicationPrag : Verlag von F. Tempsky ; Leipzig : G. Freytag, 1886
    ManufactureGressner & Schramm)
    Scope[8], 259 s. : il.
    ISBN(váz.)
    Edition Der Weltteil Europa in Einzeldarstellungen. III., Die pyrenäische Halbinsel
    Das Wissen der Gegenwart 43. Band
    Der Weltteil Europa in Einzeldarstellungen, (F. Tempsky) Das Wissen der Gegenwart. Deutsche Universal-Bibliothek für Gebildete (Georg Freytag)
    CountryCzech Republic * Germany
    LanguageGerman
    Note Zdobená vazba (na přední desce vyražen název a číslo edice, jméno autora a název díla v bohatém ornamentalizovaném rámci), zdobený zlacený hřbet. -- Frontispis. -- Bohatě ilustrováno černobílými ilustracemi. -- Sazba gotikou. -- Obsahuje rejstřík a soupis vyobrazení. -- Obsahuje nakladatelskou inzerci a informace o edici Das Wissen der Gegenwart. Třetí díl trilogie Die pyrenäische Halbinsel, vydaný v edicích Der Weltteil Europa in Einzeldarstellungen a Das Wissen der Gegenwart.
    Document kindmonografie
    Keywords německá literatura * cestopisná literatura * statistické údaje * geografie * regiony * klima * průmysl * Pyrenejský poloostrov * kultura * příroda * Španělsko * architektonické památky * obrazové publikace
    UDC(46) * 913 * 008 * (460) * 821.112.2 * (469) * 72:904
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG I C2 35: Původní nakladatelská vazba. -- Kompletní exemplář v zachovalém stavu.
    book

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    KaG I C2 3500xxx/KAGSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.