Number of the records: 1  

Umění státi se magem

  1. Title informationUmění státi se magem / Sar Mérodack J. Peladan ; [přeložil Emanuel Lešehrad a J. Přílba ; knihu upravil Jaroslav Benda]
    Personal name Péladan, Joséphin, 1859-1918 (Author)
    Další autoři Lešehrad, Emanuel, 1877-1955 (Translator) (Dedicator)
    Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Dedicatee)
    Přílba, J. (Translator)
    Benda, Jaroslav, 1882-1970 (Book designer)
    Corporation František Obzina (tiskárna, nakladatelství) (Printer)
    Alois Srdce (nakladatelství) (Publisher)
    PublicationV Praze : Nakladatelství A. Srdce, 1920
    ManufactureF. Obzina)
    Scope147 s.
    ISBNbrož.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalFrench
    Note Typografická obálka. - Modrý a černý tisk titulního listu. - "Přeložil Emanuel Lešehrad a J. Přílba. Knihu upravil Jaroslav Benda, vytiskl F. Obzina ve Vyškově. Vydal Al. Srdce v Praze 1920."
    Annotation(dedkg)
    Document kindmonografie
    Keywords francouzská literatura * filozofická literatura * náboženská literatura * hermetismus * hermetická filozofie * hermetická literatura * pojednání * magie
    UDC840-96/97=03 * 82-991 * 133+291
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG IV E 20: Původní brož, obálka zachována. - Brož uvolněná, silně očtený stav.
    Signatura KaG IV E 20: Na patitulu rukopisná dedikace Emanuela Lešehrada Jiřímu Karáskovi ze Lvovic: "Básníku Jiřímu Karáskovi ze Lvovic upřímně Lešehrad."
    U sign. KaG IV E 20: "Přeložil Emanuel Lešehrad a J. Přílba. Knihu upravil Jaroslav Benda, vytiskl F. Obzina ve Vyškově. Vydal Al. Srdce v Praze 1920." - Na patitulu dedikace perem: "Básníku Jiřímu Karáskovi ze Lvovic upřímně Lešehrad."
    Signatura HOLAN 2072: Původní brož, obálka zachována. - Zcela rozpadlý exemplář.
    Umění státi se magem

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    POR 24420717/00-kSbírka
    LK M 213 h 25Sbírka
    LK LEŠEHRAD 3145Sbírka
    KaG IV E 20xxx/KAGSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.