Source data found | Jaroslava Haľková: Rozpracovaná osnova a metodické pokyny pro odborný výcvik učňů v oboru kuchař-kuchařka 1.-2. roč. : část 2, Zařízení závodů ; Krumphanzl, J. - Haľková, J.: Zařízení pohostinských provozoven : učeb. text pro 2. roč. pokus stud. oboru Provoz hotelů a společného stravování ; Haľková, J. - Štěpánek, K.: Zařízení závodů : pro 1. a 2. ročník OU a UŠ učeb. oboru 63-71-2 kuchař a 63-73-2 kuchař a číšník ; Trojpovídky. Autoři Zdeněk Balcar, Blanka Bezdíčková, Petra Bílková, Štěpánka Čechová, Josefína Čejková, Patricie Dolanská, Pavla Garwoodová, Jaroslava Haľková, Denisa Hledíková, Renáta Hubrtová, Jiří Koreš, Petra Kovandová, Ronald Krist, Thea Kučerová, Kristýna Lyachová, Ludmila Lucká, Denisa Mezerová, Zdeňka Martincová, Libor Mikule, René Nekuda, Soňa Nekvapilová, Karin Novotná, Jaroslava Pelikánová, Klára Rokosová, Ráchel Smékalová, Zuzana Stehlíková, Jana Šůmová, Nikola Vinopalová. 2020.
|
---|