Number of the records: 1  

Die galante Zeit und ihre Ende

  1. Title informationDie galante Zeit und ihre Ende : Piron, Abbé Galiani, Rétif de la Bretonne, Grimod de la Reynière, Choderlos de Laclos : mit einre Heliogravüre, einem Faksimile und zehn Vollbildern in Tonätzung / von Franz Blei
    Personal name Blei, Franz, 1871-1942 (Author)
    Další autoři Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Inscriber)
    Corporation Bard, Marquardt & Co. (Publisher)
    Poeschel & Trepte (Leipzig) (Printer)
    PublicationBerlin : Bard, Marquardt & Co., [19--]
    ManufacturePoeschel & Trepte)
    Scope79 s., [19] příl. : il.
    ISBN(váz.)
    Edition Die Literatur Band 3
    Die Literatur, Sammlung illustrierter einzeldarstellungen
    CountryGermany
    LanguageGerman
    Note Klasická ediční zdobená vazba. - Na předním přídeští předtištěné univerzální exlibris. - Nakladatelský signet. - Černý a červený tisk knihy. - Informace o edici. - Zdobený titulní list. - Iniciálová výzdoba. - Devatenáct příloh na různých druzích papíru s tónovanými reprodukcemi portrétů - z toho jedna jako frontispis a jedna faksimile (skládaná). - Vinětová výzdoba. - Reklamy. - Prvních patnáct výtisků přednostních ve zvláštní vazbě a s ilustracemi na císařském japanu.
    Document kindmonografie
    Personal subjects Choderlos de Laclos, Pierre-Ambroise-François, 1741-1803 - francouzský spisovatel a novinář * Rétif de La Bretonne, Nicolas-Edme, 1734-1806 - francouszký spisovatel
    Keywords německá literatura * literární historie * eseje * esejistické texty * francouzští autoři * francouzští spisovatelé * rokoko * erotická literatura
    UDC821.133.1-051 * 821.112.2 * 82-4 * 7.034.8 * 82-993
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG IV C 84: Původní nakladatelská vazba. - Zachovalý stav.
    Signatura KaG IV C 84: Na předním přídeští podpis Jiřího Karáska ze Lvovic.
    Die galante Zeit und ihre Ende

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    KaG IV C 84xxx/KAGSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.