Number of the records: 1  

Elán

  1. Názvové údajeElán : mesačník pre literatúru a umenie
    Unifikovaný název Elán, mesačník pre literatúru a umenie
    Další autoři Smrek, Ján, 1898-1982 (Editor)
    Korp. L. Mazáč (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    Jaromír Dolenský (Praha, Česko) (pbl (Praha, Česko))
    Roč., čísloročník 2., číslo 1-10, 1931/1932
    NakladatelV Prahe : L. Mazáč, 1931-1932
    Výrobce(Jaromír Dolenský)
    Rozsahil.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.slovenština
    Poznámky Každé číslo samostatně paginováno. - Černobílé ilustrace: fotografie, kresby a reprodukce výtvarných děl.
    Vydává L. Mazáč v Prahe.
    Zodpovedný redaktor Ján Čietek Smrek. - "Redakcia a administrácia: Praha II., Na Výtoni 6, telefon 452-85 a 415-29."
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (září 1931 - červen 1932)
    AnotaceZajímavý literární, resp. kulturní časopis zaměřený primárně na soudobé slovenské písemnictví a výtvarné umění, v němž vycházely především studie, kritiky a recenze. Redigoval jej Ján Smrek a vydávalo jej v Praze nakladatelství L. Mazáč. - (kkper)
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicitaměsíčník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické údaje
    Nadřízená jednotka Elán
    Osobní hesla Rádl, Otto, 1902-1965 - český publicista a překladatel * Uprka, Joža, 1861-1940 - malíř * Valéry, Paul, 1871-1945 - francouzský básník a esejista
    Klíčová slova slovenská literatura * slovenská próza * slovenská poezie * slovenská periodika * slovenské malířství * slovenská kultura * česko-slovenské kulturní vztahy * film * časopis * časopisy
    MDT008(437.6) * 791 * 821.162.4 * 821.162.4-3 * 821.162.4-1 * 75(437.6) * (051)
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG XXIII A 28/2: Kompletní nesvázaný ročník (10 čísel). - Přehnuto v polovině. - Očtený stav. - Některé stránky potrhané.
    journal

    journal

    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    KaG XXIII A 28/2xxx/KAGSbírka
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.