Počet záznamů: 1  

Ladislav Fuks: Vévodkyně a kuchařka - zjevení biedermeieru?

  1. C12b 17433
    Součková Linhartová, Ladislava, 1959-

    Ladislav Fuks: Vévodkyně a kuchařka - zjevení biedermeieru? / Ladislava Součková Linhartová. -- Vydání první. -- Praha : Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, 2016. -- České Budějovice : Tiskárna Protisk s. r. o. -- 243 stran ; 19 cm. -- (Mnemosyne ; 16. svazek). -- Typografická obálka. - Na přední chlopni upoutávka na knihu. - Volně vložená záložka. - Titulní list. - Obsah. - Poznámky pod čarou. - Seznam literatury. - Resumé anglicky a francouzsky. - Výběrový rejstřík. - Tiráž s edicí. - Poznámka o autorce na zadní chlopni. -- Typografická osnova František Štorm. -- Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík. -- Další variantní název: Vévodkyně a kuchařka - zjevení biedermeieru?. -- ISBN : 978-80-7308-658-9 (brožováno).
    Fuks, Ladislav, 1923-1994 Vévodkyně a kuchařka. Štorm, František, 1966-. Univerzita Karlova. Filozofická fakulta. Protisk (tiskárna) České Budějovice

    Fuks, Ladislav, 1923-1994 Vévodkyně a kuchařka - prozaik * český román - 20. století * biedermeier (literatura) * intertextualita * literárněvědné rozbory * interpretace a přijetí literárního díla * česká literatura * literární rozbory * Součková Linhartová L. * intertextualita * literárněvědné rozbory * monografie * román * Fuks L. * biedermeier * Vídeň * fin de siécle
    821.162.3. 82-31. (436.1)

    U sign. C12b 17433 (brožovaný výtisk) typografická obálka. - Na přední chlopni upoutávka na knihu. - Volně vložená záložka s edičními upoutávkami. - Edice a nakladatelství. - Titulní list s ediční značkou. - Obsah. - Poznámky pod čarou. - Živé zápatí. - Seznam literatury. - Resumé anglicky a francouzsky. - Výběrový rejstřík. - Tiráž s edicí. - Poznámka o autorce na zadní chlopni. - Nakladatelská značka na zadní straně obálky
    Rozsah: 243, [1] s.
    Rozměr: 18,5 cm

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.