Počet záznamů: 1  

Srdce pod klerikou

  1. SYS083925
    LBL
      
    ^^^^^nam--2200000-a-4500
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113190116.4
    008
      
    150722s1993-----------e------------cze--
    020
      
    $a 80-901576-0-2 $q (váz.)
    040
      
    $a ABE336 $b cze $9 2
    041
    0-
    $a cze $h fre
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 821.133.1 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 821.133.1-1 $2 1.vyd.
    080
      
    $a 821.133.1-3
    080
      
    $a 82-6 $2 1.vyd.
    080
      
    $a (044) $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0005980 $a Rimbaud, Jean Arthur, $d 1854-1891 $4 aut
    245
    10
    $a Srdce pod klerikou : $b próza / $c Jean Arthur Rimbaud ; [upravil a k vydání připravil Richard Kraus ; grafická úprava Robert V. Novák]
    264
    -1
    $a Praha : $b Boj, $c 1993 $e (Havlíčkův Brod :
    264
    -3
    $b Tiskárny Havlíčkův Brod)
    300
      
    $a 117 s.
    500
      
    $a Barevná zdobená obálka. - Na přední záložce obálky úryvek k 1. vydání knihy v Paříži 1924. - Frontispis s fotografií autora. - Úvod. - Poznámky.
    600
    17
    $7 pnp_us_auth*0005980 $a Rimbaud, Jean Arthur, $d 1854-1891 $x francouzský básník
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000042 $a francouzská literatura
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*007253 $a francouzská poezie
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*016148 $a francouzská próza
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000399 $a korespondence
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*012859 $a Rimbaud J. A.
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0079999 $a Kraus, Richard $4 edt
    700
    1-
    $7 pnp_us_auth*0003679 $a Novák, Robert V., $d 1962- $4 bkd
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0080000 $a Boj (nakladatelství) $4 pbl
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0056040 $a Tiskárny Havlíčkův Brod (firma) $4 prt
    T85
      
    $x existuji fulltexy
    UUU
      
    $a Sign. R. Szpuk 0255 - Knihovna R. Szpuka.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.