Počet záznamů: 1
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
SYS 077288 LBL ^^^^^cam----00000-a----0 003 CZ-PrPNP 005 20210113174334.9 008 020311s1921-----------e------------czeo- 040 $a ABA001 $b cze $c ABE336 $9 2 041 0-
$a cze 044 $a xr $c CZ 080 $a 61 $2 1.vyd. 080 $a (042.3) $2 1.vyd. 100 1-
$7 pnp_us_auth*0075587 $a Kašpárek, Theodor, $d 1864-1930 $4 aut 245 10
$a Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / $c napsal Theodor Kašpárek 264 -1
$a Praha : $b J. Otto, $c 1921 300 $a 16 s. ; $c 8° 490 1-
$a Lidové rozpravy lékařské $v čís. 156 500 $a Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. - Původní obálka 653 1-
$7 pnp_us_entry*000284 $a lékařství 653 1-
$7 pnp_us_entry*016498 $a výživa 653 1-
$7 pnp_us_entry*003488 $a potraviny 653 1-
$7 pnp_us_entry*000076 $a přednášky 710 2-
$7 pnp_us_auth*0068382 $a J. Otto (nakladatelství) $4 pbl 830 -0
$7 pnp_us_auth*0075588 $a Lidové rozpravy lékařské, (J. Otto) UUU $a Retrokatalog
Počet záznamů: 1