Počet záznamů: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

  1. SYS077288
    LBL
      
    ^^^^^cam----00000-a----0
    003
      
    CZ-PrPNP
    005
      
    20210113174334.9
    008
      
    020311s1921-----------e------------czeo-
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABE336 $9 2
    041
    0-
    $a cze
    044
      
    $a xr $c CZ
    080
      
    $a 61 $2 1.vyd.
    080
      
    $a (042.3) $2 1.vyd.
    100
    1-
    $7 pnp_us_auth*0075587 $a Kašpárek, Theodor, $d 1864-1930 $4 aut
    245
    10
    $a Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / $c napsal Theodor Kašpárek
    264
    -1
    $a Praha : $b J. Otto, $c 1921
    300
      
    $a 16 s. ; $c
    490
    1-
    $a Lidové rozpravy lékařské $v čís. 156
    500
      
    $a Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. - Původní obálka
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000284 $a lékařství
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*016498 $a výživa
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*003488 $a potraviny
    653
    1-
    $7 pnp_us_entry*000076 $a přednášky
    710
    2-
    $7 pnp_us_auth*0068382 $a J. Otto (nakladatelství) $4 pbl
    830
    -0
    $7 pnp_us_auth*0075588 $a Lidové rozpravy lékařské, (J. Otto)
    UUU
      
    $a Retrokatalog

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.