Počet záznamů: 1
Bramborová kuchyně
Názvové údaje Bramborová kuchyně : praktická příručka : Jak zužitkovati brambory v kuchyni : Úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové / Jaroslav Dvořák Osobní jméno Dvořák, Jaroslav (Autor) Další autoři Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky (Praha) (Nakladatel, vydavatel) Údaje o vydání Třetí, přehlédnuté a značně rozmnožené vydání Nakladatel V Praze : Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky, 1942 Rozsah 130 stran ; 8° Edice Zlaté knihy našeho domova (Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky)
Zlaté knihy našeho domova (Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky)Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. monografie Klíčová slova kuchařky * kuchařské knihy * kuchařské recepty * příručka MDT 641.55(083.12) Uživatelské pole PNP Pův. obál. Retrokatalog - sign. Kuchařky 79 kniha
Signatura Přír.číslo Lokace Info Kuchařky 79 1900/87-d
Počet záznamů: 1