Počet záznamů: 1  

Bramborová kuchyně

  1. Názvové údajeBramborová kuchyně : praktická příručka : Jak zužitkovati brambory v kuchyni : Úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové / Jaroslav Dvořák
    Osobní jméno Dvořák, Jaroslav (Autor)
    Další autoři Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky (Praha) (Nakladatel, vydavatel)
    Údaje o vydáníTřetí, přehlédnuté a značně rozmnožené vydání
    NakladatelV Praze : Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky, 1942
    Rozsah130 stran ; 8°
    Edice Zlaté knihy našeho domova (Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky)
    Zlaté knihy našeho domova (Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova kuchařky * kuchařské knihy * kuchařské recepty * příručka
    MDT641.55(083.12)
    Uživatelské pole PNPPův. obál.
    Retrokatalog - sign. Kuchařky 79
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    Kuchařky 791900/87-d

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.