Počet záznamů: 1  

Lehké a těžké kroky

  1. Názvové údajeLehké a těžké kroky / Viktor Dyk
    Osobní jméno Dyk, Viktor, 1877-1931 (Autor)
    Další autoři Klír, Svatopluk, 1896-1959 (Knižní grafik)
    Hořejší, Růžena, 1899- (Autor podpisu)
    Korp. Kvasnička a Hampl (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    Politika (tiskárna, nakladatelství) (Tiskař)
    Údaje o vydáníDruhé vydání
    NakladatelPraha-Král. Vinohrady : Nakladatelé Kvasnička a Hampl, 1927
    VýrobceV Praze : Tiskem "Politiky"
    Rozsah161 stran ; 18 cm
    ISBN(Vázáno)
    Edice Nová bibliotéka ; svazek 11
    Nová bibliotéka, (Kvasnička a Hampl)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Poznámky Vypravil Svatopluk Klír
    Druh dok.monografie
    Klíčová slova česká literatura * poezie * Dyk V. * česká poezie
    MDT821.162.3 * 82-1 * 821.162.3-1
    Uživatelské pole PNPSignatura VHB 420: Zdobená celoplátěná vazba. - Nakladatelský signet. - Ilustrovaný titulní list. - Úprava S. Klíra.
    Signatura VHB 420: Původní nakladatelská vazba, zašlá, jinak zachovalý stav.
    Signatura VHB 420: Dodatečný ochranný přebal rukopisně popsán parafrázovanými citáty z Jiřího Karáska ze Lvovic (Impresionisté a ironikové). - Razítko Vladimíra Hellmutha.
    U sign. AHO (Archiv Hořejší) vázaný výtisk bez obálky. - Modrá celoplátěná vazba se zlacenou ražbou faksimile podpisu autora na přední desce, ražený zlacený název textu na hřbetu, šedomodrá horní ořízka. - Bleděmodré plastické předsádkové listy. - Nakladatelská značka. - Titulní list, viněta, edice. - Na rubu titulního listu tiskárna. - Doslov (autora) k druhému vydání. - Obsah. Edice nad tiráží. - Zachovalý výtisk.
    U sign. AHO (Archiv Hořejší) tužkou podpis na titulním listu: "R. Hořejší 1065".
    Rozsah: 161, [7] s.
    Rozměr: 17,6 cm.
    První vydání vyšlo v roce 1915 nákladem Přerodu (O. Parma).
    SignaturaPřír.čísloLokaceInfo
    VHB 04200420/HSbírka
    AHO 01330986/2021Sbírka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.